Text informační tabule na budově mlýna v Mladém Hlízově

Na budovu mlýna v Mladém Hlízově jsme na jaře 2020 umístili informační tabuli díky laskavému svolení majitele budovy Aleše Mikuláše.  Dřevěnou konstrukci vyrobil Lubomír Bervid ze Starého Kolína. Grafický návrh a tisk provedla firma Lepor. Všechny další úkony probíhaly dobrovolnickou prací. Konstrukci natřel a sestavil Jiří Šimek. Spolu s Jiřím Vrbou upevnili na stěnu mlýna. Texty o přírodě napsala Kateřina Sosnovcová. Historii představila Jitka Šimková, zároveň byla i koordinátorkou projektu. Fotografie dodali Marie Pošíková, Aleš Mikuláš, Oldřich Mikulica, Aleš Prágr, Alena Prausová a Jiří Šimek.

Informační tabuli jsme mohli pořídit díky finančně podpoře Města Kutná Hora a firmy SV Metal spol. s r.o. v rámci projektu Jarní putování se sv. Jakubem, které přesunujeme na sobotu 5. září 2020, pokud situace v souvislosti s epidemií koronaviru dovolí tento typ aktivit dovolí😊

Pořídili jsme repliku 100 let staré poškozené smaltované cedule a umístili jsme ji na stejné místo na budovu mlýna.

bty

One thought on “Text informační tabule na budově mlýna v Mladém Hlízově”

Comments are closed.