Tříkrálová sbírka v roce 2021 pouze online

Do Tříkrálové sbírky se zapojuje náš spolek spolu s desítkami dětí i jejich rodičů od roku 2016. Tři králové byli ve vašich domovech vlídně přijímáni a vybraná částka pro Charitu Česká republika byla rok od roku vyšší. Letos bohužel nemohou skupinky dětí přijít koledovat kvůli opatřením chránícím zdraví nás všech.

A tak Vás oslovujeme alespoň takto virtuálně. Na webu kutnohorské charity najdete informaci, jak přispět na účet a Vaši finanční částku získá přímo pobočka Kutná Hora.

Pokud byste chtěli přispět penězi v hotovosti, pokladničku najdete od 8. do 24. ledna v Hlízově v prodejně UNIKOM: Po – Pá 6:00 – 12:00, 12:30 – 15:30.

Svými dary přispějete na automobil pro stále se rozšiřující terénní služby pro klienty Občanské poradny a pro lidi bez domova, na činnost Dobrovolnického centra a na prorodinné aktivity center Kopretina, Domek a Maják.

Charita děkuje předem za Vaši případnou štědrost.

My se těšíme, že se s Vámi setkáme, až se svět vrátí k životu, na který jsme byli léta zvyklí 🙂