Termín Jarního putování se sv. Jakubem – aktuální informace

Spolu s časopisem NaCestu vše uvedené v příspěvcích k 5. ročníku Jarního putování se sv. Jakubem stále připravujeme, aby se akce mohla uskutečnit, pokud ji stav vládních opatření k jejímu datu 23.5.2020 dovolí.

Pokud se v původním datu nebude moci konat, jsme již dohodnuti, že ji nezrušíme, ale přeplánujeme na podzim.

PO CELÝ DEN se budete moci projít po připravených trasách různých délek po zajímavostech okolí Hlízova (leží blízko Kutné Hory a Kolína), včetně několika běžně nepřístupných. Některé už z NaCestu znáte, další budou v následujících číslech a ještě další budou překvapením přímo na místě. Odpoledne proběhne v Hlízově setkání s redakcí a tvůrci NaCestu, včetně těch, kteří zároveň natáčejí reportáže Toulavé kamery ČT.

Novou grafickou upoutávku Jarního putování vytvořil Stanislav Vavřička, student 2. ročníku Střední průmyslové školy v Kutné Hoře.